5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Astfel, vei fi informat in detaliu despre orice daune inregistrate, accidente sau alte probleme treatment ar putea influenta decizia finala.

Peste ninety% din masinile next-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Deoarece istoricul daunelor poate influenta puterea motorului unui vehicul si poate indica potentialele probleme tehnice, este foarte essential sa verifici acest component inainte de a cumpara o masina.

Asadar, nu uita sa accesezi aceste aplicatii on the internet si sa verifici istoricul auto inainte de a cumpara sau vinde o masina. Nu-ti pierde timpul si banii pe vehicule cu istoric indoielnic.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Va rugam sa fiti informat ca acest site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati internet site-ul Internet la nevoile dvs.

Exista mai multe modalitati de a verifica km unei masini. Una dintre cele mai rapide si mai eficiente este utilizarea unui raport de istoric auto. Aceste rapoarte ofera informatii detaliate despre kilometrajul istoric al vehiculului, bazate pe inregistrari si documente oficiale.

Este crucial sa mentionam ca raportul privind istoricul masinii oferit de carVertical poate fi accesat si utilizat de pe telefonul tau mobil. Aceasta iti ofera flexibilitate si usurinta inside of a verifica istoricul oricarei masini in orice second si oriunde te-ai afla.

Rapoartele de istoric auto pentru autovehicule second hand (verificare VIN) sunt utile și pentru a scuti potențialul cumpărător de drumuri inutile spre vehicule care nu advantageă achiziționate, economisind atât timp cât și bani.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor next hand

Asadar, verificarea corectitudinii kilometrajului unei masini SH este esentiala inainte de a o achizitiona. Foloseste site web diferite metode si servicii on line pentru a obtine informatiile necesare si nu ezita sa ceri ajutor profesionist daca ai nelamuriri.

Am obținut informații utile despre mașina pe care am vrut să o cumpăr. Website-ul AutoDNA este foarte simplu, clar și ușor de utilizat. Recomand acest serviciu. Mateusz

Prin intermediul acestui cod, poti afla daca masina a avut accidente ascunse, daca a suferit daune majore sau alte probleme care ar putea afecta siguranta sau performanta acesteia.

Raportul privind istoricul masinii oferit de Carvertical.com este un instrument valoros pentru orice detinator sau posibil cumparator de masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *